Juni 2012

Okei...


Ja, jeg vet jeg suger til å blogge.. Jeg bare føler at bloggen min er sååå.....ROTETE.....Så jeg skal ordne den, men vet ikke når jeg får tid..

Jeg er veldig takknemmelig får folk som leser bloggen min da jeg ikke blogger. Det  er jeg takknemmelig over.. Blablabla, dette ble veldig kjedelig så skal ordne et design nå! det gjør jeg på Pixl.com så vi blogges!

BLogges!

Reddet av €Styleguide!


Hei, i dag fant jeg IKKE ut hva jeg skulle ha på meg på skolen.. Så jeg ble reddet av €Styleguide, som er på denne linken ---> http://bikbok.com/en/styleguide/week_34_1/

Her er det antekke jeg valgte, ja jeg har kjøpt det for litt siden, jeg har veldig mye klær fra bikbok... 

3

I dag var det kjempe varmt ute, å nå kommer sommeren ja!...

Her er noe av det som er wants!

Ikke så mye bruk for nå da...

Det var litt av wants, er det noe du apsolutt, vil ha?

 

 

 

Alt er fra bikbok!

 

Blogges

Spørsmål svar


Hei, da ha jeg nettopp opnet mailen miin, å der var det kansje 50 brev, 10 av de var kansje, "Hvor er du" og "Hvorfor blogger du ikke" Da kan jeg svare dere, jeg har ikke hatt tid, å ikke inspiasjon.. Og litt i spørsmåål... Her er noen av de som jeg tok med..

1.- Hvilken blogger leser du nå? hvorfor?

Jeg leser Betinabf.blogg.no, jeg leser bloggen hennes, får hun skriver bra, ha morsomme videoer.. ja og har mange outfits.. 

L0ve, Tcmn, Voeblogg...

 

2.- Hvor bor du, kan du legge ut et bilde på bloggen

Jeg bor i Grong, nei jeg er anonym, så dere får lure

 

3.-Hvem er bestevennene dine?

Aurora.. Hun er kjempe snill å søt!

 

4.-Hva er favoritt sangen din?

Hall of fame

 

Gidder ikke å ta allt, men hvis det er noe send mail til Livelought@hotmail.com.. ;)

Tilbake!


Hei, da er jeg back in track, haha, ja.. det er ei stund siden jeg har blogget.. Savnet bloggen min litt, å nå ha jeg fått litt nye sake, som ipad, å en skole data.. Så da bli det litt mosommere å blogge i stede for på macen.. Høres utrolig dumt ut, men det får så være, jeg har hatt det veldig travelt, så har rett å slett ikke fått til til å blogge.. Men håper dere følger meg videe, skal prøve å blogge så mye som mulig!

\\Love it like you do

\\canon 5000

hits