Skjønnhet <3

Gledings!


Halo, ja i morgen skal jeg og noen venner til tondhjem, juhu 4t med buss! Men det blir morsomt da skal jeg shoppe, MYEEEEEEE, jeg kan sikkert legge ut noen bilder!

Hva syntes du om designet?

Livelought

Chill day!


Hallo, ja i dag er det lørdag, å i dag skal jeg altså ingenting! Digg, det er liksom bare å gå i jogge klær, å være bare sløv!

Å akkurat nå spiser jeg frokost..Haha, kjempedigg frokost...? NOT!

Det er havegrøt.. Jeg liker ikke det sånn kjeempe godt, men det er helt ok...

Senere i dag, skal jeg bare slappe av å se frustrerte fruer reprise..

Dvd, sesong 1!

\\Hva skal du i dag?

Header!


Hei kjære lesere, nå er det veldig lenge siden jeg har blogget.. Sorry for det men jeg skulle bare si at jeg har ordnet en header til.. Betinabf, jeg syntes at den ble fin men jeg har ikke fått noe svar på den enda..

Vis Uten navn.jpg som lysbildefremvisning

Det er denne her.. Orket ikke å laste den opp, så dere får se den liten :)

Så lagde jeg 2 på tull....

Vis onaonaovnasogn.jpg som lysbildefremvisning

Vises ikke så godt..

Men nå skal jg lage en header til meg selv... Så vi blogges!

 

Okei...


Ja, jeg vet jeg suger til å blogge.. Jeg bare føler at bloggen min er sååå.....ROTETE.....Så jeg skal ordne den, men vet ikke når jeg får tid..

Jeg er veldig takknemmelig får folk som leser bloggen min da jeg ikke blogger. Det  er jeg takknemmelig over.. Blablabla, dette ble veldig kjedelig så skal ordne et design nå! det gjør jeg på Pixl.com så vi blogges!

BLogges!

Reddet av ¤Styleguide!


Hei, i dag fant jeg IKKE ut hva jeg skulle ha på meg på skolen.. Så jeg ble reddet av ¤Styleguide, som er på denne linken ---> http://bikbok.com/en/styleguide/week_34_1/

Her er det antekke jeg valgte, ja jeg har kjøpt det for litt siden, jeg har veldig mye klær fra bikbok... 

3

I dag var det kjempe varmt ute, å nå kommer sommeren ja!...

Her er noe av det som er wants!

Ikke så mye bruk for nå da...

Det var litt av wants, er det noe du apsolutt, vil ha?

 

 

 

Alt er fra bikbok!

 

Blogges

Spørsmål svar


Hei, da ha jeg nettopp opnet mailen miin, å der var det kansje 50 brev, 10 av de var kansje, "Hvor er du" og "Hvorfor blogger du ikke" Da kan jeg svare dere, jeg har ikke hatt tid, å ikke inspiasjon.. Og litt i spørsmåål... Her er noen av de som jeg tok med..

1.- Hvilken blogger leser du nå? hvorfor?

Jeg leser Betinabf.blogg.no, jeg leser bloggen hennes, får hun skriver bra, ha morsomme videoer.. ja og har mange outfits.. 

L0ve, Tcmn, Voeblogg...

 

2.- Hvor bor du, kan du legge ut et bilde på bloggen

Jeg bor i Grong, nei jeg er anonym, så dere får lure

 

3.-Hvem er bestevennene dine?

Aurora.. Hun er kjempe snill å søt!

 

4.-Hva er favoritt sangen din?

Hall of fame

 

Gidder ikke å ta allt, men hvis det er noe send mail til Livelought@hotmail.com.. ;)

Tilbake!


Hei, da er jeg back in track, haha, ja.. det er ei stund siden jeg har blogget.. Savnet bloggen min litt, å nå ha jeg fått litt nye sake, som ipad, å en skole data.. Så da bli det litt mosommere å blogge i stede for på macen.. Høres utrolig dumt ut, men det får så være, jeg har hatt det veldig travelt, så har rett å slett ikke fått til til å blogge.. Men håper dere følger meg videe, skal prøve å blogge så mye som mulig!

\\Love it like you do

\\canon 5000

Bestevenner over


wtf, tenkte jeg først men nå er det mere sånn ,yess! Det er noe vi skal ha i hele år noe som sikkert går unner MOT noe vi ha på skolen..

Denne teksten vet jeg ikke hvem som har skrevet men her er det! (skal være sann historie)

 


Bestevenner over

Jeg og vennina mi Kamilla, hadde gått ove til ungdomsskolen, jeg hadde mange venner men en avv de beste var Kamilla, hun brukte før å bli med meg hjem hvær dag, men jeg hadde noen venner jeg sa var bedere, (mistage) Vi var en gjeng, noen som ble spredd, knust å smuldret opp, jeg og 4 stk esten av gjengen var fortsatt venner, men Amalia og Kamilla kom i samme klasse, jeg Hedda og Sigrid kom sammen.. Den første dagen snakket jeg og kamilla mye sammen, men hun kom i samme klasse som Julie, hun og Ylva er liksom de to populære i klassen, alt kamilla gjoe esten av den uka var å gå ette 'julie, jeg kjente det brann nederst i halsen, jeg hadde lyst til å si det, si det høyt ut! Men ofc er jeg kristen, så kamilla bandet aldri, etter forige gang vi var uvenner. På håndball treninga rakk hun ut fingeren selv om det var på kødd, fuck yeah! hahaha, så løp hun vidre til posisjonen. Jeg følte at hun hadde foandret seg mye, jeg viste ikke om jeg skulle si i fra, så da jeg kom hjem, spurte jeg henne, "hvem er egentlig vennene dine?" jeg fikk ikke noe svar senere, logget hun på msn, så jeg spurte en gang til, da fikk jeg et svar "hva da? ;-\" Da ble jeg bare mere sur, så jeg sa alt det jeg følte, 

"Jeg er lei av at du ha blitt til ei Jævela Bitch! og du vet at jeg hater at du banner alt du gjør er å følge ette Julie, å det er jeg så lei av, du driter jo i alle dine gamle venner, det er bare å drite i å snakke om meg, jeg hater deg!" 

Jeg fikk bare et enda værre svar enn jeg hadde ventet

"Fuck you, du kan ikke bare si det, du er ei bicth også som kaller meg det, å du er så stygg, jeg har aldrig likt deg, å du er klengete, å desuten liker jeg å være sammen med Julie, så stikk av!"

Jeg satt alene på romme mitt å skrek, alt jeg ville var jo at hun ikke skulle være så slem, men nå hadde jeg bestemt meg, hun skal seiøst svi! Jeg hadde akkurat fått meg facebook, men det hadde Kamilla hatt i over ett år. Enteer, trykka jeg, allerede 10 likes på 3 min!

Dette er det jeg skrev, "Herre gud, da man skriver til veninna, du er stygg, å jeg digger Julie, så har man liksom litt fritids! med Kamilla"

Jeg klappet igjen pc'n å følte at jeg var glad for det jeg gjorde!

 


Hvis du vil høre mere av leseleksa vår #fniis! Kommentere!

 

Konkurangse!


Hei, da skal jeg ha en konkurangse, den gå ut på veldig nærdete da.. Men de 3 første som kommenterer riktig på alle 3 oppgavene vinner! (premien skal jeg fortelle om senere)

opg;1 

     9876

+  7923

= ...........

   gang svare med 2! kommenter svaret!

 

opg;2 

bøy det engelske ordet What i presens, infinitiv, og presensperfektum

opg;3

skriv et dikt!

 

hahahaa, FRITIDS!

 

Innkjøp!


Hei, etter skolen i dag (sluttet tidelig, klokka halv 2) så var jeg og noen venner på byen, he er litt av innkjøpet!

-En genser fra bikbok, mye finere på!

-To vester fra carlings 

-Armbånd fra glitter

-Leppestift fra vita (farge 339)

-Parfyme fra vita (ikke noe kjent merke)

-1 magasin.. og tre par sko

 

 

Skoole!


Heloens, da har jeg kommet hjem fra skolen, kjempe gøy å begynne i gjen, men nå som dere ser blogger jeg lite fortiden, jeg blir like iitet som dee, me har rett å slett ikke tid til å blogge noe mye+at jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om... Men nå må jeg gjøre litt matte! kommer en konkuangse etter på :)

 

Skoolee!
Blogges!

Frokost digg!


Nå skal jeg spise en "sunn" frokost.. neida,

Tomatsuppe, faktisk til frokost! Senere skal jeg møte noen venner å gå på et senter, noen km unna :)

Vi blogges sikkert i kveld :)

Spørsmål.. ;)


Digger da leserne mine kommenterer sånnt som dette :)

Fra: Anonym

Blogg:

E-post:

Innlegg: YOLO

Postet: 07.08.2012 21:03

IP: 84.52.214.41

Fin blogg og fint design. Lurer litt på hvordan du klarte det... Er du fan av Miley? Kan du lage et innlegg om hvilke blogger du leser. Kan du lage et innlegg om mote igjen elns?

Godkjenn Opphev Slett Svar

 

 

Skal gjøre det senere, kansje i kveld :)

Okey, im back im singel!


Haha, tulla berre litt.. Men okei, jeg er tilbake fra litt forskjellige ferier.. Jeg har blandt annet vært i Egypt <3 og tusenfryyyd\Oslo :)

Jeg har savnet bloggen min litt så derfor så, blogg pausen er oveer! etter å ha vært 14 dager i Egypt, var det litt godt å komme til lille norge, nå er jeg kjeempe brun, og har ikke rasta fletter men noe lignende.. :)

Jeg har også vært i Oslo, da var vi på tusenfryd! 

haha, den bergogdalbanen prøvde jeg også, det var driiit artig, men det mosomste i hele ferien var of courst Egypt.. :)

Noe jeg ikke har todd jeg har turt, er å sitte på en kamel, men jeg gjorde det lel!

Fikk til å med mate den!

YOLO


Okei, sånn som oveskrifta sier YouOnlyLivrOnce, skal jeg til Oslo, på Tusenfryd siste uka i ferien, i ove i morgen blir det egypt, så kommer ikke til å blogge noe mye.. :)

ville bare si i fra :)

 

Dårlig-..-


Hei, da har jeg akkurat kommet hjem fra Sverge <3 Men, det som gjelder nå er at jeg vet at jeg har blogget dårlig i det siste.. Ville liksom bare si sorry, jeg kommer til å blogge mye mere framover, men jeg kan ikke snart, får pappa har bestilt tur til....EGYPT! ooo, gleder meg sånn sinsykt!

Men nå må jeg gå å få skjønnhets søvn, bloggees! ;)

Må vel lære meg arabisk.....

 

Blogges ;)

Hvorfor?


Ja, dere lurer sikkert på den dumme oveskrifta, men i dag er det den 25, å tcmn er øverst på blogg lista, hun har ikke blogget siden 22 juli, jeg blogger ette på :)

Lite blogging


Hei, nå ser jeg på tabellen, at jeg ha blogget VEEELDIG lite.... Men jeg ha hatt det veldig travelt, det er dumt, å jeg kommer ikke til å få tid i skoletiden.. :(

Det e trist, men ikke tenk at dere skal slutte å lese bloggen min ;(

 

Hjemme!


Hei, da har jeg kommet hjem, kom egentlig hjem i går kveld, men oket ikke å blogge :-p Vi hadde det kjeempe gøy, vi badet, grilte og koste oss kjempe mye :) 

Så klart tok jeg det fiineste kjøtt stykke :)

Æsj, den de var IKKE god! (for mye stekt)

 

Og vi bakeet, sjokolade fondant, elle hva nå det heter..

 

Fineste hytte plass, EVER"!

 

Nice"#

 

Nå blogges vi senere sikkert, ;)

Jentekveld.-.


Hei, senere i dag skal jeg på jentekveld til Olivia, hun skal ha det på hytta, (homealone) så skal vi sove der i natt, haha, det høres ut som et lite barn da jeg skriver det på denne måten... men uansett, jeg drar rundt 1-2 tiden.. tror jeg men jeg vet ikke om det er Wifi nett, og gidder ikke å dra med pc'n, pluss at jeg gidder ikke å bruke så mye penger på tellefonen, men vi får se :) Hva er det du skal gjøre med vennene dine i sommer? :)

 

Slenger inn noen bilder med det samme :)

Fra jentekvelden miin ;) seriøst ©

Så klart blåbær smothi

dyppe jordbær?

jass

 

Men må gå vii blogges!

 

 

Im'home!


Hei, da har jeg kommet hjem fra en 4 timers fly tur.. men her er noen av bildene ;)

Lana Del Rey: Video GamesDette var på den gayda turen vi var på rundt noen vulkan ting.. :)

Jummi! Patlama olduğu\is

 

 

Nydlige hotellet!

(Stygg vær) ;( Det der var på et tivoli, på kvelden, og der satt en av de jentene vi var der sammen med oppi! :-0

Vi var på tivoliet to ganger en gang tidelig, og en gang på kvelden :) :D

Æsssj! det der lukta "KJEMPE" vondt!

Har kansje 7474, bilder! Gidder ikke å legge ut alle bilder ;)

:)  

 

Vi blogges! ;)

Flyplassen! -.- Design


Hei, da er det litt mindre enn en time til vi skal begynne å gå til flyeet.. Nå sitter vi på fly plassen, (drit treigt nett) og venter, kjeder meg sånn!!! 

Fåresten hva syntes dere om det nye designe? Dere husker sikkert det som Rebekka hadde laget, og da tok jeg å ordnet det litt finee :)

 

Min fine frokost, men nå må jeg begynne å pakke ned sakene mine, blogges sikkert om 4-5 timer!

 

Fulleste flyplassen ever! Nei da den er kjempe stoor og det er trangt her!

 

Vi flyr med norvegian! (dette er ikke noe bilde jeg har tatt det er et såm henge opp) haha, vi blogges

Huske liste!!


Så, hva er din huske liste det høes sikkert dumt ut men he e den!

http://irmoen.blogg.no/1300626831_hvordan_legge_til_hea.html lage header, og gå inn på denne url..

kjøpe 2 par finsko, men hæle..

kjøpe kjole til bursdag til S*****

Kjøpe noen ferie gaver!!!! (sukk)

 

Det var noe jeg må gjør snarest!! :)

Har du noe du må gjøre?

Blogg!


Hei, da har jeg sittet litt på mac'en i tyrkia, litt kjedelig så sent..Men så fant jeg en driit morsom blogg Terjeaa (37736) 

Han e nå øverst på blogg lista i noge! :) haha, lættiis enda vuttu!

My names!


Hei, da kjære lesere, vis dere vil kontakte meg på enten weheartit, eller facebook (skal ordne siden snart) eller mest sansynelig hotmail, så he er de :)

Liveblogger

livelought@hotmail.no

Lana Del Ray! <3 

Lana Del Rey: Born To Die

 

Jassjass, fo den del kansje det bli twitter også.. Nei da kødder bare, jeg legger ikke ut snapshat navn osv..

We&lt;3it!


Her komme noen hearts!

Be Happy & Smile (:Lose My MindBlurttred hair ♥Tumblr@fashionforall | Cute. | Webstagram - the best Instagram viewerLife's BeautifulTumblr

 

Stay whit you to live strong-

survive cancer, you are the strongest in the world

Om meg .-.


Hei, Nå ha jeg blogget i litt mindre enn 2 månder og har hatt 8-9 nye headere, men har endelig ordnet et fint design (fått et) men her e litt fakta om meg!

Jeg er en jente fra Grong, har lyst til å flytte til en litt større by, bo med familien, e mellom 13-15 år gammel.. Jeg danser cherdance, og spiller fotball, tar bussen hver fredag, og mandag,, (ferie nå da)

elsker musikk og håper dere kommer til å lese bloggen min :) Jeg håper jeg kommer høyt opp på blogg lista, (øverst i grong) Jeg gir meg ikke før jeg har minst kommet på 2 plass!

 

 

Belive, everithing is posible, even kiss Justin bieber!

Tips til alle bloggere!


Hei, nå har jeg spist, noe pasta ting... pluss noe de kalte Patlama olduğu det betydde eksplosjons is :) det var krem, med iskuler og stjeneskudd, DIGG!

Men det jeg skulle skrive var til alle bloggerne, at de kan ordne sånn som meg, at de lage en sånn ovenfor headeren, det er mye mere overskikkelig, syntes jeg da, Men noe nytt er hvis dere går på min musikk så kommer dere på en sang, da blir det kansje ny sang nesten vær uke :)

 

Fikser det senere!


Hei, jeg skal ned til "Bonfare" en resturang litt botom hotellet, nå og spise! 

Selges faktisk, pasta, og kjøttboller ;) Vi blogges kansje i kveld :)

Så irriteeert


Okei.. Jeg kan ikke være på øverst på topplista.. men da jeg ikke er på den en gang! 

 1. Mereteknudsen
 2. Solatigern
 3. Hildesagmo
 4. Lenaknudsen
 5. Ingvildhappy
 6. Sigridmathea
 7. Audveig97
 8. Ltd1999
 9. Landis
 10. S33m
 11. Odasaether
 12. Barehest
 13. Jeanetteer
 14. Msangel
 15. Elenklona
 16. Myplayboard
 17. Majabye
 18. Harrypotterbloggmagi
 19. Godisjentan
 20. Hannemaylen
 21. Labbelars
 22. Mmmmmmmmm
 23. Sklettdama
 24. Ars
 25. Thatsoannaslife
 26. Romundstad
 27. Anjaforsbakk
 28. Gorilstorvig
 29. Tuddeee

Nå har jeg sett i gjenom lista, men nope, jeg finner IKKE livelought, jeg har lest opp og ned opp og ned!

Det er seriøøøst trist!

 

Tumblr_m1xipwqulo1qi23vmo1_500_large

 

Men, jeg har akkurat fått mail fra Rebbekka Moen, og da har jeg funnet ut av de knappene, vet ikke hva jeg skal ha på alle, men skal fikse det nå :)

Blogges, fra Tykia <3

Home to Grong!


Hei, i morgen skal jeg hjemme... Buhu, har ikke hatt sååå god tid til å blogge, skal kjerpe meg! Men jeg legger sikker ut alt av bilder i morgen :*

Sove...


Okei, nå har jeg lligget ca 3 timer på stranda, og nå er jeg opp i leiligheten i gjen, og liksom chiller, alene.. Men etter på skal vi spise litt, og jeg kom nå på at selv om dette er ei driit god seng kommer jeg ikke til å få sove når det e så vamt.. Og det er vifte her men lel! Haha, neida.. 

Ha foresten badet.. MYE! Med de som vi er her sammen med :) Men snart skal vi ved å spise, så vi blogges sikkert i morgen etter SHOPPING! <33

Fikk ikke billetter, men SO WHAT!


okei, dette innlegge hadde jeg glemt å poste, men fikk ikke billetter som mange andre, satt å ventet i 30 min, men fikk ikke tak i til Justin bieber :( Jaja, jeg er ikke den eneste..

Im so not the girl as!

Nå skal vi gå rett til stranda, og være der litt :) For vi er kjeempe klar etter en 4 timers fly tur...

Blogges

Tyrkia!


Hei, nå har jeg nesten akkurat kommet fram til 26 grader, og sol!

Dette er stranda nesten rett nedenfor hotellet!

Jeg har eget rom i leiligheten også :)

Det som er det beste er at det er all inklusiv, det betyr at du kan få, frokost, middag, og alt mulig på hotellet! :)

Fashion!


Hei, da har jeg bestillt de, så de kommer bare om ca 1 uke etter jeg har kommet hjem! alle kjolene er fra nelly.com, gidder ikke å linke, men hvis dere har kjeempe lyst på en av de send meg en mail.. Haha, neida.. Men hva syntes dere om de, hvilken er finest, de koster mellom 200-350 kr :) pr stk, skulle jeg til å skive faktisk.. 

 

Hva gjør jeg nå?

 

Ja, dere lurer sikkert på hva jeg gjør, jeg kjeder livet av meg, kan ikke finne på noe heller med vennene mine etter som at vi drar i morgen, og jeg har vært ute i dag, så er jeg veeldig alergisk mot polden, så jeg kl fryktelig mye i øynene!

Bye bye, Norway!


Hellu, gleder meg siinsykt til å dra i morgen! Til de som ikke har fått det med seg skal jeg til Tyrkia, tar med  I phonen min, så det blir blogging, kansje ikke bilder, vet ikke helt enda.. :)

Men det blir kjempe fint å komme seg unna Grong i en liten stund!

481921_469944509684013_212515616_n_large

So true!

 

Tumblr_m75fsscggl1rtttkmo1_500_large

Dreams will never come true if you stop Dreaming

 

 

Men jeg skal blogge ut kvelden, tenkte jeg skulle se en film vet ikke hvordan..! Tips?!!

 

Da ble det nytt design!


Jeg ha prøvd å lage design leenge! Så fant jeg bloggen som jeg fortalte om i stad og da fant jeg "grtis design" så tok jeg et :)

 

Donna og Sara!


Hey, vet jeg henge veeldig langt etter, men har dere fått med dere donna og sara, plass nommer hundre.. Og Sara starter fo seg selv! på http://saracareface.blogg.no/ 

Da blir det blogg look de i fra da!

Okei, designe først men ikke minst er råå fint!

Hei! Mitt navn er Sara, og jeg kan enkelt si at blogging er en stor del av min hverdag. Blogget tidligere på donnaogsara, men har nå bestemt for å gå solo. Håper dere likevel følger meg, og finner nytte av bloggen :) For kontakt/sponsing: saracareface@hotmail.com

Digger bloggen hennes!

Og blogg navnet! Haha :) Bloggers!

Blogg look!


Topplisten i Sirdal

Okei, da e det topp listen de i fra og den som er på 18 plass...

http://rosenborgfen.blogg.no/

Haha, tydelig vis sluttet å blogge.. Så da blir det noen annen.. 6.apr.2010 kl.00:32 var siste innlegg..

 

Topplisten i Oslo

bli det da... Der er det flere mer kjente folk.. Ikke slemt ment men det er mest dukker som er helt øverst hvis vi tenker på Tcmn, BARBIE! det er ikke u positivt, jeg tenker på utsene.. Desuten kan mange tolke dette som slemt, men det er jo egentlig snilt!

http://rmoen.blogg.no/ Som er på 18 plass i Oslo.. 

Bloggen er veldig fin, det er noen som er design hjelper... og, det er veeeeeeldig vanskelig å foklare denne bloggen også..

Bare lager et nytt innlegg

 

 

Tips!


Det er viktig å ta vare på huden, og hva er vel bedre enn å ta en avslappende ansiktsmaske i ny og ne.

Det du trenger er: To egg, og to spiseskjeer med Yoghurt uten tilsatt smak. (Naturell) 

Skill eggehvitene fra plommen og ta det i en bolle, tilsett to spiseskjeer med yoghurt. Bland det godt sammen før du påfører det på ansiktet. La det være på i noen minutter før du vasker det av med varmt vann. Tørk av med et varmt håndkle, og ansiktet ditt har fått en etterlengtet behandling. Lag din egen skrubb. 

Sukker er perfekt til peeling, det er mye mildere mot huden enn salt. Når døde hudceller samler seg på hudoverflaten er det viktig å rense det bort. Denne behandlingen hjelper deg til å åpne tette porer og du vil oppdage at huden blir mykere. 

Det du trenger er sukker og varmt vann. 
Bland to spiseskjeer sukker, med tre spiseskjeer varmt vann. Pass på at kornene er oppløst, ellers kan dette slite på huden din. Påfør blandingen på ansiktet, og masser forsiktig. Rens med varmt vann, før du tørker deg med et varmt håndkle. Pass på at det ikke blir for varmt, du vil ikke ende opp med rød og brent hud.

Skal finne en til blogg look, nå! :) Kommentere hvis du vil at jeg skal ta din blogg!

Gjeste blogging? BANDANAAAA!


Hei, husker dere da jeg hadde gjeste blogging, hva syntes dee om det? Vet ikke om jeg skal ha med macen.. Blir mest sannsynelig..Men uansett, innlegge heter jo "Gjeste blogging? BANDANAAAA!"

Så Hva syntes dere om bandana, jeg syntes det er kult, har kansje 3-4 stk.. Det er heller ikke bare vi som bruke det, både Justin Bieber og mange flere bruker bandana.. :) 

 

Randomme bilder fra.. Google.. :-3 Hahaha! Vi blogges!

 

Sorry!


Okei, jeg vat det har blitt litt lite blogging i det siste, men har væt veldig mye borte... Og i dag va jeg i trondhjem <3 det var kjeeempe moorsomt! Møtte ingen kulinger som Erica Kvam osv, haha, neida.. Men møtte ingen av de der.. Og om 3 dager blir det Tyrkia!!! det blir digg å komme seg litt bort fra Grong... Og regnet..

Her kommer noen av bildene :)

tatt med tellefonen til mamma :)

Haha, bowling!

 

Blogger etter på!

Tyrkia neste!


Woho, jeg skal til tyrkia og bot fra reng norge! Tar med pc også :) Blir sikkert noen innlegg der fra, drar ca om 1 uke :) Og i morgen blir det trondhjems tur :) 

Haha, missunner de som er de nå! Skal dere til utlandet?

Dagens sminke! &;it


Da har jeg et nytt innlegg på bloggen min, altså, dagenssminke!

Woho!!
Bloggers senere! :)


Da få dere bestemme!


Okei, selv om det er bare en som sier at jeg skal tilbake til det gamle designet, så blir det det.. kommenter din mening

.-.


Hei, i dag skal jeg på <byeen3 jeg skal kjøpe meg noen nye klær :)) Det diiger jeg, eller jeg trenge det ikke med tanken på alt jeg har i fra før... Men det er så morsomt å finne, et å et plagg!  Menn nok om meg. Jeg har lest litt i noen magasine å funnet dette!

Dette er Harrys nye flamme

I følge kilder, har One Direction-kjekkasen Harry Styles funnet tonen med nok en eldre jente. 23 år gamle Caggie Dunlop har smeltet Harrys hjerte!

Harry twitret til Caggie lenge før han møtte henne, så det er tydelig at han har hatt øynene åpne for den vakre jenta i lang tid. Og vi skjønner godt hvorfor.

- Da de to møttes for første gang, slo det gnister rundt dem, i følge en nær venn av Harry. 
- Kjemien var til å ta og føle på!

Tidligere denne uken, ble superparet sett sammen i Harrys Range Rover, da han kjørte henne hjem fra en fest. Hva som skjedde etter dette, er det ingen som vet. Men vi kan jo bare lure...

Klikk for neste

Hun er jo kjempe fin!

Da ble det nytt design!


Hei, da har jeg fått et design, eller ikke et som er personelig laget til meg, men på en måte et prøve design :)

http://katrineaastorp.femelle.no/ det er hun som har laget det, jeg skal ordne litt på det men orker ikke i dag.. 

Hva syntes du om designet?

Min dag!


Okei, jeg har blogget litt lite i dag for jeg har hatt det "travelt" først så dro jeg, og tre av mine venner å badet, så var vi på stranda til ca klokka 3, så dro vi hjem til en av de og ringte noen flere å gillet!

20120708-195546.jpg

DIGG!

 

Senere der var kansje klokka 5, da vi var ferdig med å spise.. Så laget vi oss mouse, og koste oss, men da det begynte å bli kaldt ute dro vi inn å så en film :)

Så kom jeg hjem, og slapper av på sofaen, og i morgen skal jeg gjøre apsulutt ingenting, digdig!

Hvordan er dine sommer planer?

Overskrift


Okei, som deere ser mangler jeg overskrift, det er litt vanskelig å finne på... Men jeg har ordnet ny header (igjen) etter som at det andre var så stygt.. 

Foresten har dere sett norge lista!

 

 

 1. Ssbk (50107)

 2. Tcmn (40943)

 3. Sophieelise (30457)

 4. L0ve (27894)

 5. Mammatilmichelle (23832)

   

  Får kansje 2-3 uker siden moste mammatilmichelle alle sammen men nå nei da!

   Hvilken blogger leser  du?

   

  Vi blogges senere!

   

 

Bading!


Hei, da skal jeg og 3 av mine venner ute å baade! det er 24 grader ute, så haha!

Har du vært ute å badet noe i sommer?

tikaa -tumblr_m3gfc59Ywk1rnbghlo1_500_large | Flickr - Photo Sharing!

 

Blogges senerrre!

 

Frookost!


Vaffler

+

Smothii! <3

 

okei, dette var min frokost i dag... 

 

oppskrift

Vaffel..

4 egg

10 spiseskjeer med sukker

2 teskjeer med bakepulver

2 -II- med vanilje sukker

3 dl med mel

2 dl med melk

Ferdig, så skal de stekes, med smørr i hjernet!

 

Smothie!

blåbær yoghurt, ca 7-8 spiseskjeer

6 store is skjeer med vanilje is

3 dl med blåbær

miks, mens d har oppi littegranne sukker, 

Så er den ferdig!

 

Ikke akkurat profesjonell!


Ok, det er ikke akkurat profesjonelt å spørre en annen blogg om å lage header da du lager header til andre.... Jaja, jeg ant ut at den nye headeren min er (driiiit) støg.. Så derfor spurte jeg noen andre.. 

Men nokk om det. vis jeg ikke får design fra hun... som jeg spute, lager jeg det selv...

Jeg var på byen i går og handlet myye!  Her er noe av det..!

Deep top

Stud dip dye shorts

Summer shorts

Usa hood

Dai top

 

Det var noe av det, vet det ser utrooolig dumt ut å legge det ut sånn. men her er det!

 

Får DYSTERT!


Ok, det nye designe, er ALT for dystert, det er liksom mer til en sutre blogg, er ikke dere enige?

7734.▲

hahha! Jaja, da skal jeg lage et med mere FARGER :)

 

Vi blogges senere!

Nytt design!


Hei, nå har jeg fått nytt design.. hva syntes du om det, jeg skal ikke ha det så lenge, bare midlertidlig... :)

Blogger mere etterpå livelought <3

Dikt in my &lt;3 SOONG


Ok, vet det er barnseliig, men etter som jeg er anonym, så blir det som en hemelighet, Jeg digger mussik, værs, og dikt, her er litt av en sang JEG har skrevet :)

song room livelifelough

så jeg ser tilbake til alt vi hadde, hele sommeren, helt til jeg jeg kjenner tårer rinner ned på kinne mitt, helt til jeg tørker de bort, kansje jeg vet det kan ta lengere tid. 

vi to vi hadde det bra, Sammen til værdens ende, aldri glemme, elske deg til værdens ende, jeg er så svak for tiden, jeg gjør jo ingen ting, bare titter ned på stjernene, kansje du også gjør det?

Jeg husker du lovet at du aldri skulle gå, dra, vi to hadde det bra, husker du da jeg sa at jeg aldri skulle glemme, vi to hadde det bra, å være sammen til værdens ende, aldri glemme, vi to hadde det bra, SAMMEN TIL VÆRDENS ENDE, (mellomspill).....

Gidder ikke å skrive noe lengere syntes du det er teit sang og sånn har jeg altid drivet med, men jeg virker litt som en.. EMO? hva syntes du?

Tumblr_m6pteuejhl1qdwvwfo1_500_large

Haha fryyktelig emoo!

 

Blogges Livelought.blogg.no <3

Mine naavn..


ok, da har jeg fått spørsmål på hva heter jeg på we<3it.. 

Jeg heter liveblogger  bare så dere vet det :)

Tumblr_m5343bnqsk1rx2sz5o1_500_large

 

Hahahaha! dauer!

Sirkus Eliassen: Æ vil bare dansWall Photos

 

Haha, bloggers! livelought <33

Speeesial innlegg!


http://auroramohn.blogg.no/ har kjempe mange brae tips, og er kusinen til blogg dronninga http://l0ve.blogg.no/ 

Men denne gangen er det ikke om Erica, men Aurora, hun er et godt forbilde og er KJEMPE pen!

Leser dere bloggen til noen av disse?

 


 

Bloggeeeees! livelought <3

Tcmn header!


Hei, da har jeg laget en header il Tcmn.blogg.no, håper hun ser den! Jeg har foresten redigert bort blå øye.... Fant ikke noe annet bilde som jeg kunne bruke så det ble litt herpa rett under øyet :))Okei..+oppskrift


svar på spørsmåls runde!Blogg:

E-post:

Innlegg: Noen svar på spørsmåls runde!

Postet: 03.07.2012 18:04

IP: 84.52.214.41

Hei, jeg lurte på om du har noen husdyr, eller om du har noe fvoritt klesplagg, noe av det morsomme du vet, etter som jeg kommenterte først syntes jeg du skl svre

 

Hei, ja jeg har husdyr en liten hund, det er en pomernian, og den heter Zera..<3

Mitt favoritt klesplagg er vel en av kjolene mine som jeg har bestilt på Nelly.com

 Dry Lake - Amber Dresshttp://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/dry-lake-974/amber-dress-209946-299/

Noe av det morsomste jeg vet? Det er vel.. karuseller og sånne ting..?

Her er noen av de andre spørsmålene, fikk veeeldig mange på mail... Dette er fra en som har comments@live.no? veeeldig rar email adresse... Men uansett :)

Hvor mange lesere ha du pr dag? Hva er din største hemmelighet? er du berømt eller noe?

Jeg vet ikke helt hvor mange lesere det er fra 5 og oppover...

Det er derfor det er hemmelig, hvis det er en hemmelighet..

Nei? Jeg er ikke berømt..:)

Hvilken skole går du på? Hva er din største flause?

Det får ikke dere vite, men nå beggynner jeg i 8-9-10 klassen.. Min største flause.. Er da jeg gikk inn på gutte doen.. :D

 

Orker ikke å ta alle, men hvis du har et veeeldig viktig srørsmål, kommenterr!!

 

 

 

 

Som sagt, blogg er en berg å dalbane!


Hei, som jeg har sagt det er en bergådalbane, hvis du ikke blogger på noen dager så kommer du ned på en god 15 plass... Jeg kom hjem i går kveld etter å ha vært i tronhjem, (cheerdance) Så jeg var der og lå over til kusina mi :)) jeg lå der i 3 netter, og har shoppet SYYYKT mye.. :)

Disse to og mye meeere!

 

blogges

Noen svar på spørsmåls runde!


 

Okei, da har jeg fått fra ca 8-9 stykker to på kommentar å resten på mail....

Dette var fra livelifeon.blogg.no...

1,-hvilken blogger leser du?

2,-Hva er favoritt sangene dine

3,-hvor er det du har tenkt å flytte?

4,-hvorfor heter du livelought?

5,-kan du ha video blogg?

 

Jeg leser alle slags blogger, mest mote blogger og sånnt, men leser det meste :) mammatilmichelle.blogg.no l0ve.blogg.no annais.blogg.no :)

Jeg har ikke akkurat en fvoritt sang, men min da jeg var liten var Boten Anna, hahaha

Det er ikke sikkert at jeg skal flytte men mest sansynelig til en liten stor by :)

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg heter det, det ble liksom bare sånt..

Nei, jeg kommer ikke til å ha noe video blogg..

 


sara

03.07.2012 kl.12:15

kossn'idrætt gå du på?

kor kjæm du opprinnelig fra?

Koss dialækt har du?
Jeg går på fotball, og cherliding (i steinskjær)
Jeg kommer opprinnelig fra grong, født i levannger.
jeg snakker trøndersk- men skriver seff på bokmål..
de som jeg ha fått på mail, tr jeg senere! :)
BARE KOM MED FLERE SPØRSMÅL! 

 

Tid for blogg look!!!


Okei, dagens blogg look blir...http://jdbnorway.blogg.no/ Designet er kjempe fint, men kjønner ikke hvorfor den er på topplista, den er kjedelig å langdryygd! Den er liksom ikke noe happy,

Twitter oppdrateringer fra Justin

Hei alle sammen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er liksom et innlegg jeg vet at hun som skriver bloggen kansje blir såra, men dette er min mening, men designe se ut som hun har strevet med det er noe av det fineste jeg har sett! 

 

Har ikke så mye mere å si så vi blogges! :)

Spørsmåls runde!


Hei, nå har jeg tenkt å blogge litt mere seriøst har sikkert vært veldig kjedelig å bare se bilder men nå skal jeg ha spørsmåls runde! Dere kn spørre om hva som helst, og jeg svareer ikke på det som blir ekkelt eller noe sånt som hva heter du? og sånn for jeg har sagt det før, det svarer jeg ikke på...

 

Dere kan skrive i kommentar felte, for jeg orker egentlig ikke å sjekke mailene mine.. :)

Da blogges vi senere blir veldig glad om jeg får noen spørsmål, bare spørr i veig!

We&lt;3it!


Taylor Swift: Safe


jupp, jeg skriiver myye om weheartit, men det er sååå mange kule bilder, som liksom er såå morsome liker seriøst alle bildene der! Her er de latest :)

 

Lachowski Duckbonkerglitter makes you drunkglitter makes you drunkitsalife -your love is extravagant.✿❀ TURNNAR ✯ EVENSTAR ❀✿ - Page 1 of 10FacebookBeijo De CerejaСнимки на стенатаЕсть цель?Добейся.Popular random on imgfaveFacebookCassandra .☂ ToeiieBorítóképekFrom a Blessing to a Curse, Algemeen album - Hyves.nlUɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ LᴜxᴜʀʏZdjęcia na tablicyHave FTumblr

 

 

Det var noen "kule" bilder, kommer tilbake seneree!

Vannessa-dipdye
 

Her er aaalt redigert til og med øyenbrynene haha, nei da, på nommer 3 er ikke hår fargen redigert, men rødfargen er det! :)) Hva syntes du jeg syntes dipdye er sååå kult!

Dip dye


Jepp jepp, hvem er det som vil at jeg skal "redigere dip dye" på de, okei.. Det kan jeg gjøre senere,... men nå skal vi redigere litt på Vannessa Hudgens! kommer etter på!

 

Da tar vi dette bildet!

Noen hearts!


Nå kommer noen bilder fra weheartir.com!

Starship: StarshipbonjourBeautiful Ocean Waves from Incredible Perspectives - My Modern MetropolisInspiring images and videos recently added to we heart it / visual bookmarkFacebookMidwest Raised - Page 64 of 136summer | Tumblrsummer | Tumblr¨..أنامل..¨

 

Og noen videooos!

Tumblr_m6clmslnxw1qj7acbo1_500_large

Tumblr_m5y9ekmvpu1ruvpwjo1_500_large

 

Tumblr_m4c4seqwbb1r6l9xlo1_500_large

 

One direcktion-NORGEEEE, Flytte'''?


Ja, da se vi det ja, onedirecktion har vært kjent i alle fall her i ca 1 år.. Å kommer til norge kansje til neste år!!! Og jdb-Justin Bieber, brukte 3 år på å komme seg hit hahaha!!!

Jeg skal i alle fall på konsert til de vis de kommer uansett hvilken by, vet jo liksom at de ikke kommer til grong ;p hahaha! Men det var også enda en ting det er at jeg skal kansje flytte! da blir det ikke tl en av de største byene men til en stor by og det er serriøøst sant!

Gledings, hvis det blir noe av!

 

<3333

 

Blogges soon! livelought <3

 

 

Filmforslag!!!


Den er ment for barn men de er driiiit morsomme, ja istid filmene, jeg har sett alle sammen, den jeg syntes var morsomst var film nommer 2.. men nå har jo 4 akkurat gått på kino jeg så den sammen med kusina mi.. og det er 3d også! Det er mye bedre å se tegnefilmer i 3d enn sånn annet, men uansett jeg orker ikke å skrive alt om filmen det går sikkert ant å leie den på tv hvis dere har "altiboks" så er den sikkert på forsiden å da får dere regning på ca 45 kr det er jo mye mere lønnsomt en å dra på en butikk der de leier ut filmer! Da slipper du å reise deeg, KØDDA! men uansett lei den da!

 

 

Hahaha! Beste figur i istid syntes jeg er "Sid" han er så døøøds morsom!!!! :))

 

 

Hvem syntes du er morsomt, livelought <3

 

Sladder nr1, serriøst helt sant!


JUSTIN BIEBER LEGGER PÅ RØRET!

Justin Bieber blir ekstremt opprørt etter en radio DJ sammenlignet ham med Justin Timberlake og dro en vits om moren hans og One Direction. Da la Justin på røret.

Intervjuet med Justin startet vennlig og søtt med at DJen komplimenter Justin for hans veldedighetsarbeid og hans nye album. Men så ble ting anspent da han forteller at han trodde det var Justin Timerlake. Da ble Justin nemlig fornærmet.

? Stemmene våre er helt forskjellige, og når du sier at jeg høres ut som en helt annen er det ikke et kompliment, svarte han.


Så begynner verten å snakke om One Direction, og Justin sier at han liker de. Så spør han om han er bekymret for moren sin siden Harry Styles har sagt at han liker eldre kvinner. 

? Jeg tror du heller bør bekymre deg over din egen mor, kontrer Justin.


Da svarer han at hans mor er død, så det vil ikke fungere. Dette fører til at Justin legger på røret.

 

 

 

0 kommentarer 6 plaass!


Jeg vet det er kjedelig å bare høre om jeg har kommet opp eller ned på topp lista nå har jeg kommet opp,og i dag er perfekt blogg vær, det regner så da kan jeg være inne, men dere har ikke hørt så mye om sommeren min enda så, jeg har vært i tyrkia, der var det kjempe varmt,så nå er jeg solbrent...... .. Jeg har også vært på cup, en i oslo.. Óg vært på båtur med et midt natts cruse,! Bilder kommmer senere!

Hvor skal du i sommer?

Livelought <3

God sommer! ;-*

Stakkar!


Jeg holdt på å gå igjenom blogger nå nettopp. Og plutselig fant jeg en trist blogg, det er ikke sikkert at alt er sant og jeg nevner ikke blogg adressa!


Okei her er det

Dystert, bak en lukket og låst dør... Jeg håpet å få bedre selvtillit, men det blir fuc**** værre jeg orker snart ikke mere, alt har blitt i svart hvitt for ofrene, rosa for bertene, og rødt for haterne. Det har seg sånn at jeg er den som ser svart, å engang taper altid taper.. .. . Det er fem kapitler-

Du snubler så buksa di revner, så du faller i en dam, så du er våt..

Alle flirer å peker, etter på får du en kommentar av dine rosae venner sånn som " sitt deg en annen plass du er kliss våt!"

Du må gå heltv bakerst i bussen med revnet bukse

Da du skal gå av bussen ler du å tuller, men så kommer det en gutte gjeng å sparker foten din..

Etter en tung dag kommer du hjem og gråter på puten mens du ser på et 20 min langt klipp på youtube av et fall, et vått jørmete fjes som faller igjenn og igjenn ..

Serriøøst trist historie, det var en jente som hadde en blogg som hverdag fortalte kapittel etter kapittel.. Stakkars!
Hva mener du?

Header nå!


Nå skal jeg begynne å lage den, kommenter hva du syntes om den, eller hvem jeg skal ha på den neste gang!

Blogg look!


Ja jeg ble litt redd da jeg skulle kommentere for rett over skrive plasse greiern sto det

 

Hvis du har tenkt til å reklamere, kan du like gjerne dra et annet sted. Hvis du har tenkt til å skrive dritt, kan du også dra et annet sted. Følgene for det siste, kan være at du blir driti ut ved at jeg laget et lite blogginnlegg om deg. Men hvis du har tenkt til å kommentere ordentlig, sier jeg: Tusen takk! 

 

Haha.. Men det er jo sant ingen liker å ha stygge kommentarer på bloggen sin, men uansett denne blogg looken er  http://mtv.blogg.no sin tur, tror hun har kommentert en gang..`?

Hun har også grå farge på skriften, hvorfo har alle det? Men det er en kjempe fin blogg, digger da de har engelsk skrift på headeen sin! det er egentlig ikke så mye å skrive om.. Men her er et bilde!

Kjempe fint!  http://mtv.blogg.no

http://thecrazysisters.blogg.no/


Fra: Nathalie og Susanne

Blogg: thecrazysisters.blogg.no

E-post:

Innlegg: Blogg look!

Postet: 18.06.2012 17:17

IP: 88.88.163.30

Fin blogg, stå på:-)

 

 

Jepp jepp det er blogg look, til http://thecrazysisters.blogg.no/ også.. :))

Enkelt og kjempe fin header! den er liksom så "Happy" Det er to jenter som blogger sammen, kult, Men det er en veldig typpisk blogg, litt lignende l0ve, og de... tror ikke akkurat at de kommer på blogg listen enda.. Kansje på lista men ikke over topp 60.. Eller det er jo også KJEMPE bra.. Haha, har ikke så mye mere å skrive, bra blogg!

 

Beskrivelsen passer godt, "to sprudlende jenter"!

 

Haha,!

Blogg look!


Den første er til en jente som jeg tror har vært innpå bloggen min noen par ganger :D jepp http://k96s.blogg.no/  Hun virker som en super jente og blogger, men jeg kan ikke ALTID være bare positiv, det er litt sånn tamt med grå skrift på innleggene..Hun har også bilder på alle innleggene sine-som er BRA!!!

 

Her er et bilde av http://k96s.blogg.no/ 

 

 

Im'back!!!


Ok, da fant jeg det ut, jeg savna bloggen min.. Jeg tenkte at da kunne jeg like så godt komme tilbake på samme blogg i stede for å prøve å ordne en ny blogg... Og foresten tastature på mac en er heelt herpa så det går ant at det blir skrive feil, får da jeg skriver ser jeg ned på tastaturet.... :-)))

Etter som jeg har kommet tilbake så skal vi ha tre blogg looker, å da blir det av noen som har kommentert innleggene mine :) + Ny header lager nå + alt som har skjedd i sommer hitt til.. :D

Show me all the things that I shouldve known

brunaman

Untitled

find yourself

 

Det var noen summers' <3 bilder, fra we<3it!

 

Da skal jeg finne noen å skrive om, ahhahaha! <3 :)) 

Bloggeeees!

Da har jeg bestemt meg jeg slutter!


Okei, jeg har bestemt meg å jeg slutter å blogge. Jeg skal starte på nytt, men blogg adressa kommer ikke på denne bloggen.. Grunnen er at jeg egentlig ikke har tid, og at jeg bare har hatt mest opp til 7 kommentarer pr innlegg.. 

 

 

Jeg kommer tl å lage en ny blogg som sagt, på lista til grogn... :) så GOOD BYE

vil bare takke til de som har lest bloggen min så langt... :)) Tusen takk

Så irriteeert


okei, jeg vet jeg ikke kan vre "sur" men 6 plass? Du kødder!

 1. Mereteknudsen
 2. Solatigern
 3. Hildesagmo
 4. Ingvildhappy
 5. Sigridmathea
 6. Ikh99
 7. Lenaknudsen
 8. Anjaforsbakk
 9. Myplayboard
 10. Noguso
 11. Uglekopi
 12. Landis
 13. Odasaether
 14. Jeanetteer
 15. S33m
 16. Livelought
 17. Marthemb
 18. Mittlivsomalene
 19. Elenklona

Dette er topplista, og da jeg skriver et innlegg om deg, så er det liksom normalt å se hva jeg har skrevet! Men bare blås i det nå!

 

 

Slutter kansje


Ok, etter som jeg har mistet så mange lesere tror jeg kansje jeg skal slutte å blogge litt, i allefall i helga...

 

 

Fotball&SLADDER!!!


Okei, i morgen skal vi spille kamp, gruver meeg.. vi skal spille mot noen som er 2 år større, og vi har altid blitt slått sån 10-0, og forje gang vi spilte med dem, fikk jeg et diigert blå øye, da fikk jeg albuen hennes i fjese, vi fikk frispark å hun gult kort...

Mitt var like ille...

 

 


Dette er sladdre, de ha vært gode venner, og nå skal de møte foreldrene til demi!

Hahahaha, serriøst latter, men det er mange som er uenige med meg med at Louis er kjekkest i one diektions, hva syntes du?

<33

Hvordan legge på "PERFEKT" med øyenskygge?


Ja det er en kunst, jeg vet det, å nå skal dere få vite det, okey.. HAHAHA

Det er viktig at dere velger farger, som passer litt til øynene, eller antrekke..

Som dette passer til de med blått øye, men man må ha 3-4 farger.. Da legger du først på gul, nesten midt på øye, så tar du rosa, på,så etter det så går du øverst på øyet og tar på grønnt :) vis du ikke får det til så kommenterer du så skal jeg forklare deg litt bedre :)

 

Denne fargen ser jeg for meg noen med brune øyne, hvis du skal ha på masckara og sånn ta på det først.. Du tar over hele øyet, og en liten spiss vipp, ytterst, så tar du veldig nært på øyet nedenfor øyen lokket, orker ikke å forklare så godt.. så kommenter hvis du skal prøve det :)

 

 

Passer veeldig bra, og får kjøpt på h&m

 

Får kjøpt på mange butikker, mest sånn som vita osv..

 

Vi blooges!

WhaaaT!


 1. Mammatilmichelle (50635)

 2. Tcmn (39914)

 3. Sophieelise (31147)

 4. L0ve (28841)

 5. Styleconnection (20999)

   

  Mammatilmichelle, KNUSER tcmn, hahahaha, leser mammatilmichelle, og l0ve, hvilken blogger leser du?

Må nesten ha blogg look!


Heii nå er det tid for blogg look!

Topplisten i Gamvik

Gamvik vet jeg egentlig ikke hvor er eller noe, men uansett skal vi ha blogg look og det blir nr 7.. som er...Disintergration, hennes blogg er vannskelig å skjønne... Enten er overskriften på engelsk, ellers så er det ikke noe overskrift.. Hun har lite skrift, på innleggene, og mange bilder :))  Hun har ikke noe design heller da men, det gjør ikke så mye, blir litt mere "glad" da det er header der, men det kan hun lage selv..  Det går ikke ant å kopiere bilder eller lagre de på noe vis så det blir ikke noe bilde av henne... :(

 

Det er litt vanskelig å lage header til hun også så jeg gjør ikke det.. :)

 

Blogges

Im'back!


Hei,, nå har jeg akkurat kommet hjem, (fra hytte tur) egentlig skulle jeg være der en uke, men det ble så stygt vær.. Det er helt fantastisk å dra fra bloggen, å være nede på 12 plass, å komme hjem som 7 plass!

Hva syntes dere om at steffani blogget? DEt viket litt rart dada.. Men jeg kommer til å prøve å blogge så mye jeg får til i ferien.. :)) Jeg vil gjerne at dere kommenterer på innleggene mine også, men nok om det, nå har jeg laget en ny header, si i fra hvis noen av dere vil ha noen av de gamle headerne! 

Eller hvilken header syntes du var best?

Hva syntes du om designet, rødt, gult, blått, hvilken farge skal jeg ha?

 

 

Foresten, bare så dere vet det så var hun som tydeligvis kalte seg "Rocka" 3 år mindre enn meg..

 

Haha! Kommer til bake senere, 

blogges, live laught!

Blondt eller brundt?


Hvem er dette konkurrangse!


Ok, vinneren skal få blogg adressa si på bloggen her i en hel uke på hvert innlegg + ny header til bloggen din, eller 7 headere alt du må er å kommentere hvem dette er!

Kjendiser UTEN sminke


Jeg syntes de er litt sånn, stygge? eller ikke stygge men uvante..

  

Rihanna viser seg stolt uten sminke!

 

 

 

Noen er normale, fine, og gufulle!

Hva syntes dere?

 

 

Hot or nooot!


Syntes det er veldiig moro med hot or not, dere ser jo hvem det er, kommenter da vel! :*

plukket i hop et design!


Tara dress

Billie roundneck


 

Også rå, designet!

 

 

 

Kult?


Søtt!

 

 

 

Da er det bare en dag til jeg skal slutte å blogge!


Heihei, nå er det bare en dag i gjen, så skal livelought komme til bake.. 

Jeg låvet at jeg skulle vise dere en header så her er den!

 

Denne har jeg og Livelought, sammarbeidet om å lage! :)

 

Blogges

Rocky,-det er okey altså


Hvis dere syntes jeg blogger dårlig, må dere kommentere, det syntes tydelig vis steffani.. jeg skal ikke ødlegge denne bloggen med krangling, så jeg kommer ikke til å blogge noe mere, men det er bare litt i morgen så kommer livelought hjemme.. Jeg skulle bare si takk for meg med det ene innlegget som jeg skrev stoolt, nei da, det var synd det skulle gå som dette, skal kansje ordne meg en blogg selv.. Jeg sier i fraa!

Da blogges vi vel ikke noe mere.. :)

HAHAHAHAA!!!

Steffani.-hot or not!


Dette er den populære hårfrisyren, eller rett før, farge håret, men syntes dere det er hot, or not..

 

Jeg syntes det kan være kult, på noen.. Men på Miley, ehh.. NOPE! 

Men skal ikke være så frekk.. Men de fleste av guttene i norge, missliker JDB, eller Justin Biber, hvorfor? har de noe grunn? før likte jeg han ikke i det  heeletatt, men nå Offcours jeg digger han, jeg syntes ikke han er så kjekk, men sangene de er såå kul, baby og de likte jeg ikke jeg syntes hann hørte ut som en jente baby.. 

 

Jeg sulle også skrive om en film, da tar jeg så klart en jente film, så det blir shopaholic.. Eller hva den nå heter, den er veldig bra og morsom,Det handler om en jente som e liten å fattig, hun ønsket hun hadde verdens penger, en dag da hun gå i en klesbuttik merker hun at de ikke hadde penge men magiske kort, eller sånn som vi kaller det kreditt kort, da hun er gammel, så har hun kreditt kort å er så klart en shopaholik, men hun får seg jobb, å får tak i alle pengene hun skulle ha, men da banken skal ha pengene, ja da får de hver og en krone, ja alt i en krone.. hvis dere skjønner, det er en veldig typpisk film men også veeeldig bra digger den!

 

Kansje Rocka skal skrive om en film senere.. Steffani :)

Hva syntes dere,- Steffani


-Hei, ikke slemt ment mot Rocka, men hun bloggeer litt rart så dere kommer til å lese mye mere om meg, jeg ha også en header meker blogg, men skal ikke nevne den så mye i denne bloggen.. Jeg har laget en header som dere kan få se litt senere, og nå skulle vi ha blogg look så det blir... 

Topplisten i Alstahaug

og nr 4 som er Dinasmaurstad 

Hennes blogg e fin,og hun har ikke blogget så mye, litt vanskelig å beskrive.. men den er helt ok.. Jeg leser ikke sånne blogger men, det er mange som gjør det..

http://dinasmaurstad.blogg.no/

 

Blogges steffani

 

4.plass!!!! Lought\Rocka, morgen stell.. Liste om blogging


Yess, nå bli livelought glad dro som 12 plass, kommer hjem på 4.plass..! Men uansett det var ikke det jeg skulle blogge om i dag.. Jeg orker ikke å kalle meg lought, å jeg er en veldig hyper, gal person, så jeg kaller meg rocka.. Også deler jeg og Steffani, hun skulle ikke være annonym, men vi skal dele litt på å blogge.. Dere kommer ikke til å se fjeset til noen av oss.. Men det var egentlig ikke det heller jeg skulle blogge om.. Jeg skulle blogge om.. livelought sa at jeg skulle blogge litt om tips om skjønnet og sånn nå, så da gjør jeg det =)

 

Unngå morgen-hår ved å sove på putetrekk av silke, det spiller ingen rolle om det er ekte. Når håret gnir mot silke, det er mindre friksjon enn med bomull.

Hvis du har posete øyne om morgenen, kan sovestilling være slemmingen! Bruk en ekstra pute og sov på ryggen.. Det passer veeeldig ba til meg!

Håndkrem ved sengetid er smart, men ikke glem andre tørre flekker som hæler, albuer og knær. Klæsj på med en rik fuktighetskrem og våkne til glattere, mykere hud

 

Faktisk har live lought laget en liste om ting vi kan blogge om.-. ok, hun hadde skevet den ned på pc'n men får den ikke over så jeg skiver av jeg =)

1.-. Tips, skjønnhet og sånn

2.-.Skrive om en film eller tv'seri, eventuelt bok

3.-.noe som hun forklarte meg som heter blogg look =)

Den er myee lengere, men kan ikke avsløre alt i dag.. Snart kommer dere til å møte på Steffani også :)

 

Blogges Rocka ;)

 

Skal og så legge ut et bilde ;)

  Ser likheten

Dette var litt av en KATTOSTROFE!! HEHEHEHE!

 

håper dere følger oss vidre, å ikke slutter å lese, livelought kommer hjem om ca 3 dager ;)


Gjesteblogging!


Heihei, jeg kaller meg for lought, etter som bloggen heter livelought, bare så dere vet det, nå har gjeste blogginga mi startet så.. Her er på en måte første innlegg

 

DAGEN MIN I DAG!

I dag har jeg vært på byen, kjøpte meg kun en slush.. Høres dumt ut, men uansett, så dro jeg på stranden med noen venner... Bra dag. hvis det er noe du lurer på ikke bare om meg men også om andre ting spørr meg... Det er et spørsmål jeg heletiden har gått å lurt på "Hvordan blir man venstrehendt?" å nei det er ikke bare å slutte å bruke høyre!

 

Men uansett spørr meg, jeg er annonym, så jeg sier det ikke til noen lel, eller hvis du bare vil fortelle en hemmelighet, eller, hvis du vet noe som du vil jeg skal blogge om, kommenter da vel!

 ps det er ikke min hand..

Header?


Hei, jeg skulle bare si at til de "fleste" som vil ha header kunne tatt en liten bilde runde! :) 

Bare så dere vet det ;) 

Å foresten så må dere vite at jeg skal på ferie så jeg skal få ei til å gjeste blogge.. Hun er også anonym, hun er sammen med meg nå å kommer til å ca blogge ii ei uke frammover.. :)

Header til tsch.blogg.no


Hei, laget en header håper du vil bruke den :)
Dagens BESTE antrekk!


Jaja, lenge siden, men da er det tid for "DAGENS BESTE ANTREKK" Alt er fra Cubus, har alt sammen, passer godt sammen også! hvis du drar på cubus.no finner du altsammen!

 

 

 Bomb earring

49nok,-

Kim tank

99nok,-

Sandy denim shorts

199nok,-

 

 

 

 

Også skal vi ha drømme antrekk, det er såå mye jeg har lyst på!!!

Susan dress

 

Resten er fra bikbok

 

 

Bora ring

 

 

 

Hva syntes du, har du noe av disse klærne?

 

 

 

Blogg look!


Hei, selv om jeg har ny header skal vi fortsatt ha blogg look, denne gangen blir det.... på 12 plass... (skuffende) Men det blir http://ohmygod.blogg.no/ hun skriver ikke om seg selv, skriver ikke så mye som jeg har lest, men i alle fall.. Så virket bloggen litt kjedelig, at man skal skrive om seg selv..... det er ikke en blogg jeg velger å lese.. Etter som det ikke er så mye å skrive om denne bloggen tar vi en annen blogg....

 

Da tok jeg en annen blogg som ble.. http://laursencecilie.blogg.no/ Hennes blogg er helt sånn normal, Det er ikke såå ¤fint¤ design, det er veldig vanelig med hvit, Det er en alle blogg, sånn som alle kan lese, det er liksom ikke noe internt, men det er en kul blogg, og jeg liker at dere lager innlegg sån som hun gjør.. Denne gangen husket jeg faktisk på å lage header :)
Bloggees livelought!

 

hits