Bestevenner over

wtf, tenkte jeg først men nå er det mere sånn ,yess! Det er noe vi skal ha i hele år noe som sikkert går unner MOT noe vi ha på skolen..

Denne teksten vet jeg ikke hvem som har skrevet men her er det! (skal være sann historie)

 


Bestevenner over

Jeg og vennina mi Kamilla, hadde gått ove til ungdomsskolen, jeg hadde mange venner men en avv de beste var Kamilla, hun brukte før å bli med meg hjem hvær dag, men jeg hadde noen venner jeg sa var bedere, (mistage) Vi var en gjeng, noen som ble spredd, knust å smuldret opp, jeg og 4 stk esten av gjengen var fortsatt venner, men Amalia og Kamilla kom i samme klasse, jeg Hedda og Sigrid kom sammen.. Den første dagen snakket jeg og kamilla mye sammen, men hun kom i samme klasse som Julie, hun og Ylva er liksom de to populære i klassen, alt kamilla gjoe esten av den uka var å gå ette 'julie, jeg kjente det brann nederst i halsen, jeg hadde lyst til å si det, si det høyt ut! Men ofc er jeg kristen, så kamilla bandet aldri, etter forige gang vi var uvenner. På håndball treninga rakk hun ut fingeren selv om det var på kødd, fuck yeah! hahaha, så løp hun vidre til posisjonen. Jeg følte at hun hadde foandret seg mye, jeg viste ikke om jeg skulle si i fra, så da jeg kom hjem, spurte jeg henne, "hvem er egentlig vennene dine?" jeg fikk ikke noe svar senere, logget hun på msn, så jeg spurte en gang til, da fikk jeg et svar "hva da? ;-\" Da ble jeg bare mere sur, så jeg sa alt det jeg følte, 

"Jeg er lei av at du ha blitt til ei Jævela Bitch! og du vet at jeg hater at du banner alt du gjør er å følge ette Julie, å det er jeg så lei av, du driter jo i alle dine gamle venner, det er bare å drite i å snakke om meg, jeg hater deg!" 

Jeg fikk bare et enda værre svar enn jeg hadde ventet

"Fuck you, du kan ikke bare si det, du er ei bicth også som kaller meg det, å du er så stygg, jeg har aldrig likt deg, å du er klengete, å desuten liker jeg å være sammen med Julie, så stikk av!"

Jeg satt alene på romme mitt å skrek, alt jeg ville var jo at hun ikke skulle være så slem, men nå hadde jeg bestemt meg, hun skal seiøst svi! Jeg hadde akkurat fått meg facebook, men det hadde Kamilla hatt i over ett år. Enteer, trykka jeg, allerede 10 likes på 3 min!

Dette er det jeg skrev, "Herre gud, da man skriver til veninna, du er stygg, å jeg digger Julie, så har man liksom litt fritids! med Kamilla"

Jeg klappet igjen pc'n å følte at jeg var glad for det jeg gjorde!

 


Hvis du vil høre mere av leseleksa vår #fniis! Kommentere!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits